Πώληση χονδρική λιανική • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

filtra autokinitou tilefono


H Κούπκας Filter North Hellas δραστηριοποιείται από το 1989 στην εισαγωγή και εμπορία φίλτρων, λιπαντικών, αναλωσίμων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Είναι επίσημος εισαγωγέας του οίκου Mann+Hummel GMBH με άριστη εξειδίκευση στα φίλτρα φορτηγών, επιβατικών αυτοκινήτων, δομικών μηχανημάτων, μοτοσικλετών, πλοίων και σκαφών.
Με προϊόντα πιστοποιημένα τόσο για καλή λειτουργία όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος η ίδια η εταιρεία αποτελεί εγγύηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας www.filterkoupkas.gr, να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη γκάμα πάνω από 7000 κωδικών σε στοκ και εξοπλίστε το όχημά σας με τους μεγαλύτερους οίκους φίλτρων, λιπαντικών και ανταλλακτικών παντός τύπου οχημάτων παγκοσμίως και να ενημερώνεστε για τις νέες παραλαβές μας, νέα και προσφορές μας.


Πώληση χονδρική –Λιανική.
Η έδρα της εταιρίας είναι στην οδό Πόντου 23 στην περιοχή Β’ ΚΤΕΟ.
Η εταιρεία διαθέτει επίσης ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. για το τμήμα των ανταλλακτικών και logistics σε έκταση 5.500 τ.μ στην οδό Ελαιώνων στην περιοχή Β΄ ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης.